in

Coronavirus is een door mensen gemaakt virus volgens Luc Montagnier, de man die HIV ontdekte

Credit: Prolineserver/ Wiki

In tegenstelling tot het verhaal dat door de mainstream wordt gepusht dat het COVID 19-virus het resultaat was van een natuurlijke mutatie en dat het via pangolins en vleermuizen aan de mens werd overgedragen, is dr. Luc Montagnier, de man die het hiv-virus in 1983 ontdekte, het daar niet mee eens en zegt dat het virus door de mens is gemaakt.

Professor Luc Montagnier, Nobelprijswinnaar voor Geneeskunde 2008, beweert dat SARS-CoV-2 een gemanipuleerd virus is dat per ongeluk is vrijgelaten uit een laboratorium in Wuhan, China. Chinese onderzoekers zouden coronavirussen hebben gebruikt in hun werk om een aids-vaccin te ontwikkelen. Aangenomen wordt dat HIV-RNA-fragmenten zijn gevonden in het SARS-CoV-2-genoom.

We wisten dat de Chinese versie van het ontstaan van het coronavirus uiterst dubieus te noemen is, maar hier is een proefschrift dat een heel ander verhaal vertelt over de Covid-19-pandemie, die al verantwoordelijk is voor meer dan 110.000 doden wereldwijd.

Volgens professor Luc Montagnier, winnaar van de Nobelprijs voor geneeskunde in 2008 voor het “ontdekken” van HIV als oorzaak van de aids-epidemie, samen met Françoise Barré-Sinoussi, is de SARS-CoV-2 een virus dat werd gemanipuleerd en per ongeluk werd vrijgelaten uit een laboratorium in Wuhan, China, in het laatste kwartaal van 2019. Volgens professor Montagnier probeerde dit laboratorium, bekend om zijn werk aan coronavirussen, één van deze virussen te gebruiken als een vector voor HIV bij het zoeken naar een aids-vaccin!

via GIPHY

“Met mijn collega, bio-wiskundige Jean-Claude Perez, hebben we de beschrijving van het genoom van dit RNA-virus zorgvuldig geanalyseerd”, legt Luc Montagnier uit, tijdens een interview met Dr. Jean-François Lemoine voor de dagelijkse podcast Pourquoi Docteur, eraan toevoegend dat anderen deze weg al hebben verkend.

Indiase onderzoekers hebben al geprobeerd de resultaten te publiceren van de analyses die aantoonden dat dit coronavirusgenoom sequenties bevatte van een ander virus, … het HIV-virus (AIDS-virus), maar ze werden gedwongen hun bevindingen in te trekken.

To insert an HIV sequence into this genome requires molecular tools

In een uitdagende vraag concludeerde Dr. Jean-François Lemoine dat het onderzochte coronavirus mogelijk afkomstig is van een patiënt die anderszins met HIV is geïnfecteerd. “Nee, ‘zegt Luc Montagnier,’ om een hiv-sequentie in dit genoom in te voegen, zijn moleculaire tools nodig, en dat kan alleen in een laboratorium”.

Wat een gezeik! Iemand gaat moeten betalen voor deze onzin maar niemand zal ooit schuld bekennen natuurlijk. Er lopen al rechtszaken tegen China vanuit instituties en personen wereldwijd vanwege de uitbraak van het nieuwe coronavirus en het gaat om miljardenclaims.

We zullen de waarheid echter nooit weten maar dat er niks klopt aan dit nieuwe coronavirus / COVID verhaal is één ding wat duidelijk is nu.

Bron: pourquoidocteur.fr



Kijken: Anonymous stuurt boodschap naar W.H.O – Jullie hebben gefaald!!!

Kijken: deze dokter exposed Bill Gates & Fauci met feiten over coronavirus en pandemie