in ,

Conor McGregor is dit keer TE ver gegaan en gaat waarschijnlijk de gevangenis in

Conor McGregor is volledig door het lint gegaan tijdens een persbijeenkomst voor de UFC.

Hij gooide een steekwagen door het raam van een tourbus. Aan de andere kant van het raam zat o.a. Michael Chiesa en die is goed verwond geraakt in zijn gezicht door glasscherven. Er zijn nu een hoop mensen die waarschijnlijk een aanklacht hebben ingediend wat Conor flink wat centen kan gaan kosten.

Daarnaast was de politie opzoek naar Conor. Hij heeft zichzelf inmiddels gemeld bij de politie, meldt CNN. De politie heeft hem vervolgens aangehouden. Er zijn in totaal drie gevechten afgelast door dit incident.

“UFC star Conor McGregor has been charged with three counts of assault and one of criminal mischief after a backstage melee in New York. The New York police department said the 29-year-old Irish fighter is in custody and will be kept there until a court hearing Friday morning (US time)”.

McGregor was alles behalve blij natuurlijk. Wederom een wereldtitel verloren omdat de UFC deze wederom heeft afgepakt. De winnaar van de clash tussen Khabib Nurmagomedov en Max Holloway is aanstaande zaterdag de nieuwe wereldkampioen in het lichtgewicht en daarmee dus de opvolger van McGregor.

We houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen.Kylie Jenner laat even zien hoe haar lichaam eruitziet een maand na bevalling

Het is weer vrijdag dus we hebben weer een hele lijst met nieuwe muziek voor jullie (week 14-2018)