in

Conor McGregor & Floyd Mayweather willen de ring in stappen

Dames en heren, dit wordt simpel gezegd het gevecht van de eeuw.

Conor McGregor & Floyd Mayweather zijn flink aan het onderhandelen over een eventueel gevecht.

Het moest er van komen omdat er hevige shots heen en weer zijn gegaan via social media waarin vooral Conor eigenlijk een beetje de boosdoener is. Zo verklaarde hij dat hij Floyd met één beuk kapot zou kunnen maken en hem zijn eerste verlies zou leveren na 49 gewonnen partijen.
Volgens verschillende bronnen is Floyd daar helemaal woest om en wil hem die woorden laten slikken. Floyd verklaarde als eerst dat hij het grappig vindt dat mensen Conor prijzen om zijn arrogante houding terwijl hij daar al jaren op wordt afgerekend.

Vergeet ons niet te liken op Facebook:

De record van Floyd staat op dit moment op 49-0. Hij heeft 49 keer gewonnen en 0 keer verloren. De 50-ste partij zou inderdaad een klapper moeten zijn en dit is daar helemaal perfect voor. Dana White van de UFC verklaard dat zo een partij heel moeilijk voor elkaar te krijgen is. Hij geeft aan de promotor van Conor te zijn en dat het eerst bij hem om tafel moet komen te liggen voordat er überhaupt iets besproken kan worden.

Kennelijk heeft McGregor daar super veel schijt aan want hij blijft hinten naar een mogelijke partij. Zo plaatste hij via al zijn social media kanalen de onderstaande poster. Dit gevecht zou Floyd ongeveer $160 miljoen kunnen opleveren. Er wordt ook gezegd dat Conor ‘maar’ $10 miljoen zou verdienen.Surinaamse vriend van Vader eet geen varken, spek heeft veel trefu’s maar eet billen

PowNed is weer gaan stoken in Ede waar de onrust aanhoudt