in

Columnist Paul van der Bas: Boeit me geen f*ck dat mensen in Irak per ongeluk zijn gedood door een Nederlandse bom

Columnist Paul van der Bas/ credit: Twitter

Paul van der Bas, een columnist bij tatatataatataaaaa “Powned”, heeft een uitzonderlijk typische “Powned getinte” uitspraak gemaakt op social media.

Paul heeft duidelijk aandacht te kort dus daar gaan wij eventjes iets aan doen en hem wat aandacht geven voor zijn idiote uitspraak. In dit geval een mensonterende en racistische Tweet waar jullie hem een veeg uit de pan voor mogen geven van ons als jullie dat willen.

Dit “soort” mensen denken echt dat ze alles mogen zeggen en daarmee gewoon wegkomen zonder consequenties. Het is bij deze netjes voor je gearchiveerd Bas! Mocht je ooit tot inkeer komen en je Tweet alsnog willen verwijderen, dan hebben wij het hier voor je bewaard gabber.

ADD (Aandachtstekortstoornis), waar Bas dus blijkbaar last van heeft, wordt meer dan ADHD in verband gebracht met depressie, angststoornissen en slechte prestaties. Het gaat dus waarschijnlijk niet zo heel erg goed met Bas op dit moment.

Bas moet begrijpen dat deze uitspraak van hem voor eeuwig terug te vinden zal zijn op ons platform via Google. Lekker bezig Bas!

Hieronder een aantal foto’s en voorbeelden van situaties waar Paul van der Bas dus maling aan heeft. Niet perse gedaan door een Nederlandse bom dit maar goed… Goed mens ben je ook hé Bas of is het Paul?SMFH: Dr. Phil denkt dat wiet roken je gewelddadig maakt en je IQ verlaagt

BAD BOYS FOR LIFE Trailer 2 zit bomvol Humor en Actie