in

Coca-Cola brengt in 2021 een nieuwe frisdrank met koffie uit

Het klinkt als een hele aparte combinatie maar mensen die gek zijn op koffie & cola zal het natuurlijk geen moer schelen. Hoe zou het zijn om, voor deze mensen, de beste twee drankjes te kunnen combineren in iets wat lekker zou moeten zijn? Althans, daar gaan we dus van uit…

Nou, als je in de VS woont, kun je dat binnenkort proberen, want Coca-Cola debuteert in het hele land met zijn eigen Coca-Cola met koffie, en de met koffie doordrenkte drank zal naar verwachting in januari 2021 al in de schappen liggen.

Hoe lang het duurt voordat het in de schappen ligt in NL? Geen flauw idee ….

Drie verschillende smaken – Dark Blend, Vanilla en Caramel – worden aangeboden in blikjes van 350 ML, waarbij de smaak van Dark Blend vergelijkbaar is met die van de klassieke blikje cola. Het enige verschil is dat de nasmaak naar verluidt dichter bij zoete koffie ligt.

Terwijl een blik van 350 ML klassieke cola 34 mg cafeïne en 140 calorieën bevat, heeft een blik van dezelfde grootte van Coca-Cola met koffie meer dan het dubbele aan hoeveelheid cafeïne (69 mg) en de helft van de calorieën (70) – perfect voor diegenen die een absolute prik zijn voor cafeïne.

Coca-Cola met koffie is niet de eerste poging van het bedrijf om de cafeïnemarkt te betreden; in 2006 introduceerde het bedrijf Coca-Cola Black – een soortgelijk product dat slechts twee jaar meeging voordat het uit de schappen werd gehaald.De schrijvers van “The Sopranos” en “GoodFellas” werken samen aan een nieuwe maffiaserie

Helen en Caroline krijgen ruzie op Facebook om gestolen broccolirecept