in

Club Vie gaat deuren definitief sluiten na 13 jaar

Credit: Club Vie / Facebook

De Rotterdamse Club Vie gaat binnenkort definitief de deuren sluiten. Op hun Facebookpagina is te lezen dat er lang over dit besluit nagedacht is en dat er na dertien jaar en twee weken echt een einde aan komt.

Ze plaatsten het geheel op Facebook in een emotioneel bericht naar al hun bezoekers toe. De echte reden van hun besluit hebben ze echter niet bekend gemaakt.

Bezoekers van Vie, ook al zijn ze niet allemaal binnen geweest, hebben ook emotioneel gereageerd op het bericht van de club. Hieronder een voorbeeld:

Hieronder het bericht dat op FB werd geplaatst:

Na jarenlang 1 van de meest toonaangevende clubs van Nederland te zijn geweest hebben wij de beslissing genomen om de deuren van Club Vie op 1 oktober 2019 definitief te sluiten.

We hebben er lang en goed over nagedacht en wij denken dat de periode die wij als club gehad hebben heel mooi en bijzonder lang is geweest. Na 13 jaar en 2 weken komt er helaas een einde aan!

Vriendschappen zijn er ontstaan, liefdes opgebloeid en we hebben superveel mensen blij gemaakt in de afgelopen 13 jaar! Daar zijn we super trots op en dat kan niemand meer van ons afnemen. We koesteren de mooie momenten die we met jullie gehad hebben , enorm bedankt daarvoor.

We hebben de komende 3 weken nog een paar mooie feesten staan, mocht je afscheid willen nemen of nog 1 keer dat “old school” gevoel willen ervaren.Nokia brengt weer onverwoestbare burner phone op de markt – 800 Tough

Moeder schiet per ongeluk dochter neer met .38 special na haar voor een indringer te hebben aangezien