in

CJIB hoofdkantoor Leeuwarden – Zo ziet het eruit van binnen, alles is Gucci en Louis

1

Als je zoveel geld rooft van je burgers om de staatskas mee te vullen mag je er heerlijk en GUCCI bijzitten van het kabinet hoor.

Dit is wat je terugkrijgt voor het uitschrijven van 1300 boetes per uur en natuurlijk de ontnemingsvorderingen van de pluk ze wet die mensen hun levens voorgoed ruïneren als ze een keertje dom zijn geweest en tegen de lamp aan lopen. Een passend interieur voor een krachtig gebouw, zo werd de aanpak bepaald door de interieur designers.

Als je het gebouw zo van buiten bekijkt begin je al te kokhalzen en denk je ‘ik zou daar voor geen goud willen werken’ moet je zien hoe stug en dood dat eruitziet! Nou je zult nog versteld staan van wat je te zien krijgt zo meteen…

Ach ja he, je moet het leven van de mensen die daar werkzaamheden verrichten zo aangenaam mogelijk maken want het is natuurlijk HEEL ERG nobel werk wat ze verzetten daar toch?

Alles is GUCCI swa – designer dus, Panda panda panda!!!!
Geen Ikea of Kwantum hoor alleen ontwerpers en leveranciers die ‘alleen op aanvraag’ op hun prijskaartjes hebben staan zoals: Arper, Vitra, Lande, ICF, Thonet, B&B Italia, Wilkhahn, Designonstock, Plank, Spectrum, Ronél Jordaan, BMA, Bene, Pilat & Pilat, Offect, Sellex, Montis, Gelderland, Steelcase, Arco en Sedus.

Stoelen van 500 euro per stuk. Fauteuils vanaf 1000 euro per stuk. Driezitsbanken van minimaal 2000 euro per stuk. En elk jaar hier en daar natuurlijk het interieur verbeteren en aanpassen!

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15-2

16

17

18

Beeldcredit: de Nederlandse BevolkingWake and cake: Chocoladetaart als ontbijt schijnt goed voor je te zijn

Inbreker verkleed als Killer Clown wordt neergeschoten (beelden)