in

Chivv (SBMG) over Monica Geuze: Ik heb mijn oma in Suriname al gebeld om mij met voodoo te helpen

Eerder deze week werd de breuk tussen Monica Geuze en Lars Veldwijk bekend gemaakt.

Als je dat hebt gemist, heb je heel wat gemist. Dat kan je terug lezen via deze link. Chivv liet zijn blijdschap zien via Instagram.

Het is al een tijdje bekend dat de rapper een crush heeft op Monica Geuze. Zijn gevoelens voor haar gaan zelfs zo ver dat hij zijn oma, de woont in Suriname, heeft gevraagd of zij hem wilt helpen met voodoo. Chivv zei wel dat hij het fuckedup vond dat de relatie tussen hun is uitgegaan. ”In de eerste instantie vind ik het fokt op voor haar, want ik kan me voorstellen dat het niet zo leuk is als het uit is met iemand van wie je houdt.” verteld hij aan FunX.

Als je de rest van het gesprek van FunX en Chivv wilt beluisteren kan dat via deze link.

Bekijk de clip van 4 x duurder hierboven. Hierin vertellen Chivv en Lil Kleine een paar dingen over Monica Geuze.Dame valt alleen op drugsdealers want mannen die werken zijn ‘pussy ofzo’

Meerdere doden bij aanslag concert Ariana Grande in Manchester