in

China heeft alles opgerot wat met South Park te maken heeft

China heeft na een kritische aflevering van de serie South Park, alle afleveringen en wat ermee te maken heeft geblokkeerd. Dat heeft The Hollywood Reporter vandaag naar buiten gebracht.

In deze aflevering, waarin Hollywood belachelijk wordt gemaakt, wordt Randy, de vader van Stan betrapt op het verkopen van cannabis in China. Vervolgens word hij naar een werkkamp gestuurd waar hij Winnie the Pooh tegenkomt.

In dezelfde aflevering vormen Stan, Jimmy, Kenny en Butters een band waar vervolgens ook een film over wordt gemaakt. Het script van die film wordt alleen de hele tijd aangepast om aan de ‘eisen’ van China te voldoen.

The Hollywood Reporter: After the “Band in China” episode mocked Hollywood for shaping its content to please the Chinese government, Beijing has responded by deleting all clips, episodes and discussions of the Comedy Central show.

China heeft hierdoor alles verwijderd wat te maken heeft met de serie en volgens The Hollywood Reporter is vanaf vandaag dan ook niks meer te vinden in de zoekresultaten naar South Park. Zelfs de fansites zijn offline gehaald.

Check een stukje van de nu al legendarische aflevering van South Park hieronder. Deze gaat dus de geschiedenisboeken in!

Bron: Basemag.nuFB viral Event: Massaal Tikkies naar Mark Rutte sturen met onze studieschuld

GetInkedOrDieNaked: Mensen met tatoeages worden minder snel ziek