in

China discrimineert tegen Afrikanen, jongeren slopen Chinees fabriek in Nigeria

Ze zijn de belangrijkste handelspartners van China, maar sommige Afrikaanse leiders zijn boos over de door Beijing gerapporteerde discriminatie van hun burgers. Ze willen antwoorden van de Chinese regering over berichten dat Afrikanen het doelwit worden van extreme discriminatie.

Een recente toename van covid-19-infecties in China is in verband gebracht met mensen uit het buitenland. De Chinese regering is bezorgd dat er een tweede golf zou kunnen komen en heeft de controle op buitenlanders opgevoerd.

Afrikaanse studenten en expats zijn naar verluidt uit hun huis gezet, zijn meerdere keren getest op coronavirus en worden in het openbaar gemeden. De incidenten hebben een diplomatiek conflict veroorzaakt met de Afrikaanse Unie, Afrikaanse regeringen en de Verenigde Staten.

Dus is dit een nieuwe vorm van racisme? Of probeert Beijing gewoon de pandemie te beteugelen?

Ondertussen hebben Nigeriaanse jongeren een groot Chinees fabriek in Nigeria in vlammen op laten gaan als een waarschuwing aan China. De beelden van dat incident zijn hieronder te bekijken.

Er is momenteel een soort van propaganda oorlog gaande tussen China en de USA. Ze beschuldigen elkaar van de uitbraak van de pandemie. De Chinezen roepen het VS virus en de Amerikanen noemen het nu het CCP virus.Rocks heeft een video gedropt voor zijn track “Me Gappie ft. Harra”

Oma (81) op slinkse en schofterige manier opgelicht voor €14.000 via Whatsapp