in

Chick slapt vriend 52 x omdat hij geen nieuwe smartphone voor haar had gekocht (beelden)

Een Chinese guy werd in het openbaar slachtoffer van mishandeling door zijn eigen wifey. Zijn vriendin ging helemaal hammer op hem omdat hij geen nieuwe smartphone voor haar had gekocht voor Valentijnsdag.

Valentijnsdag valt in China op 20 mei en in plaats van het te vieren op een normale manier, hebben deze koppel voor een schokkende scene gezorgd in het openbaar. Omstanders stonden erbij en keker er naar smfh.

Video’s die werden gemaakt door nabijgelegen bewakingscamera’s, maar ook door voorbijgangers werden gedeeld op sociale media en gingen uiteraard wereldwijd viral. Hoewel het beeldmateriaal niet alle klappen toont, bevestigde de politie later dat de man niet minder dan 52 smackerds om zijn oren kreeg. Iemand had het blijkbaar opgeteld en ge-snitched haha. Hij liet zich slappen omdat dat de enige manier was volgens hem om haar weer kalm te krijgen.

Het schijnt dat de vriendin van deze guy al geruime tijd een groot deel van zijn financiële lasten draagt en vervolgens daarom zo uit de pan flipte.De officiële trailer van La Casa De Papel seizoen 3 is HIER!

DJ Darkshot is de GROOTSTE iPhone pechvogel van Nederland