in

Check de trailer van “The Hate U Give”, een door 2Pac & Black Lives Matter geïnspireerde film

Starr Carter is voortdurend aan het schakelen tussen twee werelden: de arme, voornamelijk zwarte wijk waar ze woont en de rijke, voornamelijk blanke, prep school waar ze dagelijks naar toe moet om onderwijs te volgen.

De ongemakkelijke balans tussen deze werelden is verbroken wanneer Starr getuige is van de dodelijke schietpartij van haar jeugdvriend Khalil. Hij wordt vermoord door een blanke agent. Nu, onder druk van alle kanten van de gemeenschap, moet Starr haar stem vinden en opkomen voor wat juist is. “THE HATE U GIVE” is gebaseerd op de veelgeprezen bestseller van Angie Thomas.

2Pac gebruikte dit ook als slogan voor zijn “THUGLIFE” movement:

Pac zei dat Thug Life stond voor: “The Hate U Give Little Infants Fucks Everybody. T-H-U-G-L-I-F-E. Wat society ons geeft en naar ons gooit als kids en jongeren, zal later ontploffen in het gezicht van de gene die het ons gaven”.

De cast bestaat o.a. uit Amandla Stenberg als Starr, Regina Hall, Russell Hornsby, Issa Rae, KJ Apa, Algee Smith, Sabrina Carpenter, Common en Anthony Mackie.

De film wordt volgens Google uitgebracht op 19 oktober 2018. Check de trailer hieronder!Eye Candy: De curves van de Russische Anastasiya Kvitko zijn INSANE!!

Mensen laten deze tattoo-artist schrijven wat hij wilt op hun lichaam