in

Check de nieuwe explosieve trailer van THE PREDATOR

Na een eerder uitgebrachte teaser trailer heeft 20th Century Fox zojuist de eerste full-length trailer uitgebracht voor de langverwachte Predator-remake. De remake is geregisseerd door Shane Black (Kiss Kiss Bang Bang, Iron Man 3, The Nice Guys) en zal hopelijk net zo bloedig, wild en gewelddadig zijn als de aller eerste versie.

De plot is herkenbaar voor echt PREDATOR fans, omdat we een groep GI’s zullen volgen die zijn gerekruteerd om op zoek te gaan naar de wezens uit een ruimteschip dat op aarde is neergestort. Echter is er wel één ding wat het verschil maakt. De originele PREDATOR heeft concurrentie van een SUPER PREDATOR, een soort van Super Saiyan versie dat zelfs jacht maakt op zijn mindere varianten.

De cast: Boyd Holbrook (Logan), Olivia Munn, Thomas Jane (de voormalige Punisher), Alfie Allen (Theon in Game of Thrones), Keegan-Michael Key (van de Key & Peele duo) en Sterling K. Brown (This Is Us). Een nieuwe bende beroemdheden die klaar zijn gemaakt voor de slachting en om gevild te worden tot het bot… LMFAO.

17 oktober in de bios dus check de trailer hier onderaan de pagina!Valar Morghulis: De nieuwe ‘Game of Thrones’ wordt dodelijkste seizoen ooit

Marvel: Tweede film Doctor Strange gaat zeker komen