in

Charlie Hebdo heeft nu ook Stromae vies en pijnlijk hard beledigd

fit_642x999_65002386

Charlie Hebdo heeft het voor elkaar gespeeld om een nobel persoon en artiest als Stromae even flink door de stront te trekken.

Op het recente omslag van het Franse satirische weekblad staat een karikatuur van Stromae met daarboven ‘Papa où t’es?'(‘Papa, waar ben je?’), een verwijzing naar zijn hit. Hij krijgt antwoord van diverse afgerukte ledematen: ‘Ici, ici, là et là aussi’ (‘Hier, hier, daar en ook daar’).

De vader van Stromae werd in 1994 vermoord tijdens de genocide in Rwanda. Zijn lichaam werd in stukken gehakt. De familie van ‘Paul van Haver’, zoals de zanger echt heet, vraagt zich af of Hebdo de voorgeschiedenis van de zanger uit Brussel kent. De cover komt kei en keihard aan bij de familie en natuurlijk ook bij Stromae.

Vergeet ons niet te liken op Facebook:

Het opgroeien zonder vader was ook mede de inspiratiebron voor zijn hit Papaoutai waarin de zanger met een mengeling van vertwijfeling en woede stelt: “Tout le monde sait comment on fait des bébés, mais personne sait comment on fait des papas.”(“Iedereen weet hoe je baby”s maakt, maar niemand weet hoe je vaders maakt”).

Bron: DeMorgen.be0

Deze selfie creeped momenteel iedereen de F*** out!!

Ze hebben nu ook een CellPhone pistool uitgevonden