in

Central Park 5 Prosecutor Linda Fairstein van social media afgejaagd na When They See Us

Wie deze nieuwe serie van Netflix nog niet heeft gezien, moet het echt eventjes gaan checken. De persoon waar je instant een hekel aan krijgt is sowieso Linda Fairstein.

Linda Fairstein was de prosecutor in de Central Park 5 zaak waarin 4 onschuldige jongens werden veroordeeld voor het verkrachten van een vrouw. In de serie zie je ook dat Linda Fairstein er ALLES aan doet om een veroordeling voor elkaar te krijgen. Het maakt haar op een gegeven momenten niet eens uit of ze schuldig zijn of niet.

Ze heeft een flinke dosis haat over zich heen gekregen op social media. Echt AL haar accounts, inclusief Twitter en Instagram zijn offline gehaald. Ze werd met de dood bedreigd en met name uitgemaakt voor monster. Berichten over haar zijn wel te vinden op Instagram via #lindafairstein. Hier is goed te zien hoeveel mensen hun ongenoegen uiten over deze mvr.

Veel mensen vinden ook verder dat ze echt gevangenisstraf verdient voor het geen wat ze gedaan heeft destijds.DJ Darkshot is de GROOTSTE iPhone pechvogel van Nederland

De nieuwe Mac Pro, duurste Mac product ooit, lijkt gewoon op een Kaasrasp