in

Catfish-presentator onder vuur voor seksueel wangedrag

MTV heeft een van de presentatoren van het televisieprogramma Catfish geschorst vanwege beschuldigingen over seksueel wangedrag. Ook de opnames van het volgende seizoen zijn stilgelegd. Een van de kandidaten zegt dat Nev Schulman haar seksueel heeft lastig gevallen tijdens opnames van het programma in 2015.

Iedereen weet waar de mega populaire show om gaat. Mensen met relatie problemen die in een hele rare en onzekere periode zitten in hun leven. Daarnaast hebben deze mensen te maken met ‘catfishes’ die ontmaskerd worden door de makers van de programma.

In seizoen was Ayissha Morgan één van de gasten. Ze heeft een aantal video’s gemaakt en op Youtube geplaatst waarin ze meent dat Nev Schulman haar heeft lastiggevallen tijdens de opnames. Ze legt haar verhaal uit in de onderstaande video’s.

Tijdens de show probeerde de presentator haar gewoon te versieren. Hij meende volgens haar ook dat hij zei dat hij niet geloofde dat zij lesbisch was en haar seksualiteit moest overwegen. Ze geeft aan dat de situatie extreem ongemakkelijk was voor haar.

Ayissha noemt Schulman niet bij naam in haar video’s, maar zegt dat de persoon die haar heeft lastiggevallen het ‘hoofdkarakter’ is. Ze noemt hem Jack.

In de tweede video bespreekt Ayissha ook nog een ander incident. Een vrouwelijke medewerker van de show zou tijdens de opnames haar een keer hebben opgezocht in haar hotelkamer. Ayissha had tot die tijd een vriendschappelijke band met de vrouw, die ze Carol noemt. Na de laatste opnamedag dronken ze twee biertjes en kreeg Ayissha een blackout. Toen ze weer bij bewustzijn kwam, lag Carol op haar. In de video begint Ayissha bij dat verhaal te huilen.

Schulman geeft verder aan dat het geheel niet is gegaan zoals Ayissha zegt dat het gegaan is.

“The behavior described in this video did not happen and I’m fortunate that there are a number of former colleagues who were present during this time period who are willing to speak up with the truth. I have always been transparent about my life and would always take responsibility for my actions – but these claims are false.”

MTV heeft de show alsnog stilgelegd en het is niet zeker of Schulman verder mag met de programma.

Bron: NOSSepa dropt video voor zijn single – Dubbel ‘t ft D-Double (prod. Jerry John)

We weten wanneer “John Wick: Chapter 3” uitkomt