in

Call Of Duty: Warzone’s populairste wapen is ge-Nerfed

Is er niets heiligs in Verdansk? Call of Duty: Modern Warfare en het beste wapen van Warzone is gedegradeerd in de laatste update.

Seizoen vier is nu een paar weken actief, maar er zijn een aantal grote veranderingen geweest. Je hebt toegang tot de bunkers, Captain Price loopt constant rond en schiet mensen in het hoofd, en nu kun je straks na de update meedoen aan een battle royale met 200 spelers – chaos heerst echt.

De nieuwste update is echter de laatste druppel voor sommige spelers die tering hard gingen met hun Grau(tjes). Terwijl sommige wapens in het arsenaal van Warzone zijn geupgrade met schade en bereik, hebben anderen kritieke klappen gekregen. Met name de Grau 5.56.

Volgens de patch-opmerkingen van Infinity Ward is de Grau 5.56 – een immens populaire keuze van Call of Duty-spelers, waaronder velen van mijn game gappies, gewijzigd met een ‘schadebereikvermindering, een lichte toename tot hoogfrequente terugslag, verminderde terugslagcompensatie en een verminderd bereik met de attachements Tempus 26.4” Archangel and FSS 20.8” Nexus barrels’.

Alsof deze aanval op jullie kostbare aangepaste klasse niet genoeg was, is de MP5 ook gedowngraded, met ‘verminderd schadebereik, verminderd 10 MM schadebereik, verminderde schade op lange afstand met 10 MM munitie en lichte terugslag met 10 MM munitie’.

Interessant is echter dat de wapens die zijn gepolijst en geupgraded, de komende weken waarschijnlijk woede zullen teweegbrengen. Zo heeft de FAL nu ‘een dodelijke schadepotentie van dichtbij met één headshot capaciteit’, terwijl de Kar98k ‘verhoogde ADS-snelheid, een kleine afname in hip-fire en een groter schadebereik’ heeft.

In een moment van genade voor mijn eigen custom class, heeft de AX-50 sniper een flinke boost gekregen met een groter schadebereik, terwijl de HDR nu een ‘gegarandeerde one-hit deadshot heeft vanaf de romp naar boven’.

Er zijn ook snipers toegevoegd aan de gulag, omdat het leven al niet wreed genoeg is. FML … for real.Gezochte crimineel Shahin Gheiybe provoceert met uitbrengen van een boek

Nieuw griepvirus met “pandemisch potentieel” ontdekt in China