in

Call of Duty: Warzone is het “meest stressvolle spel” tijdens quarantaine

Het is geen verrassing dat Call of Duty: Modern Warfare wordt beschouwd als het ‘meest stressvolle’ spel om te spelen tijdens quarantaine.

Dit is de beste tijd om te gamen, zelfs de Wereldgezondheidsorganisatie zegt het. Met al die tijd binnenshuis, heb je genoeg tijd om een uurtje voor Warzone uit te trekken.

Meer dan 60 miljoen spelers zijn Verdansk ingevlogen en hebben sinds de lancering de ellende van de Gulag ervaren – ondanks die stress neemt de populariteit toe.

Een nieuwe studie van GamblersPick verdiepte zich in spelgewoonten van mensen in de VS tijdens de pandemie, waarbij 1000 spelers hun verhalen vertelden over hoe het spelen van videogames hen tijdens de uitbraak heeft geholpen. Zo is 77% van de respondenten van mening dat videogames het concept van sociale afstand gemakkelijker maken.

Wat betreft de consoles waar gamers de voorkeur aan geven, kwam de PlayStation 4 als overwinnaar uit de bus met 23% van de respondenten die voor de ps gingen, vergeleken met 13,6% voor de Xbox One. Maar de overwinning ging in deze groep mensen naar pc-gaming – 31% van de respondenten kiest voor computers of laptops boven consoles.

Call of Duty: Modern Warfare werd uitgeroepen tot het meest stressvolle spel om te spelen tijdens quarantaine, op de voet gevolgd door zijn voorganger Black Ops 4 en Fortnite (beide enorm populair vanwege hun battle royale gevechten).

Ik merk het zelf ook tijdens het spelen. Mijn vrienden kunnen zich ZO HEEL ERG opwinden als het even fout gaat of niet zoals ze willen. Scheldkanonnades, joysticks die door de kamer dreigen te vliegen, bekvechten onderling en noem het maar op. Bruh….

Ik zit er rustig en high AF bij en denk waar de flying F maken jullie je zo druk om zeg. Het is maar een game…. maar die opmerking gaat er gewoon niet in want het is de volgende dag het zelfde verhaal.

Probeer altijd in je achterhoofd op te slaan dat het maar een spelletje is en het totaal niet uitmaakt of je goed of slecht gaat, it’s just a game.Behandeling voor kaalheid met ENORME potentie gevonden door wetenschappers

Koning Willem-Alexander heeft niet betaald voor inrichting van zijn privé kamers