in

Call Of Duty: Modern Warfare & Warzone krijgen een grote update vandaag

Call of Duty: Modern Warfare en Warzone krijgen een enorme update, dus je kunt er maar beter ruimte voor maken op je harde schijf.

De verplichte update is vanaf vandaag, 28 april, te downloaden en het is weer een grote: 15 GB. Ik wilde tijdens het schrijven van dit artikel maar vast beginnen met het updaten van mijn COD installatie want het is echt klote om te doen steeds maar bij mij is het nog niet beschikbaar.

Hoewel deze update, zoals de meeste updates, grotendeels bugfixes bevat, zullen gamers blij zijn te weten dat er ook nieuwe inhoud zal zijn.

In Modern Warfare stelt een update van Gunsmith spelers in staat om nieuwe hybride wapens te maken en kunnen ze nu ‘actie van dichtbij’ ervaren met de terugkeer van de ‘Shoot the Ship’-afspeellijst’ die Grind and Cranked toevoegt, ‘legt Activision uit in blog post.

Warzone zal ondertussen ook een extra functie hebben van een nieuw ‘Most Wanted’-contract, waarmee spelers de mogelijkheid krijgen om zichzelf als premie weg te geven aan alle vijandige teams op de kaart. Als ze dat overleven, kunnen ze hun hele team nieuw leven inblazen en opnieuw inzetten.

Check het onderstaande Warzone filmpje eventjes tussendoor: baas dit

Maar goed, de update verloopt in twee stappen voor degenen die de volledige versie van Modern Warfare bezitten – spelers downloaden de patch zoals normaal, maar moeten het tweede deel van de update, Data Pack DLC, downloaden wanneer ze toegang proberen te krijgen tot Multiplayer, Speciale operaties of campagne.

Ondertussen zal de update voor Warzone slechts een proces in één stap zijn.Bij Robbert verscheen 5G op zijn voorhoofd als waarschuwing voor 5G vanuit hogerhand

De serie “Gangs Of London” wordt beschreven als Grand Theft Auto, maar veel gewelddadiger