in

Caitlyn Jenner wilt de vice-president van Kanye West worden

Credit: Instagram/ Caitlyn Jenner/ Kanye West

De presidentiële run Forest RUN van Kanye West staat misschien op het punt om meer een familieaangelegenheid te worden dan hij oorspronkelijk van plan was, waarbij Caitlyn Jenner als vicepresident in de race wilde stappen.

De 70-jarige reality-tv-ster heeft gezegd dat ze wil worden beschouwd als zijn vice-president als de tijd daar is – hoewel om eerlijk te zijn, dat ‘wanneer’ de afgelopen dagen is veranderd in een ‘als’, met geruchten die de ronde doen dat Kanye uit de race gevallen zou zijn.

Caitlyn, die eerder getrouwd was met de schoonmoeder van de rapper en dus de moeder van Kim Kardashian, deed deze uitspraak toen hem werd gevraagd of hij tijdens de komende presidentsverkiezingen van november 2020 op West zou stemmen.

via GIPHY

West kondigde eerder deze maand zijn beslissing aan om Donald Trump uit te dagen, hoewel het niet meteen duidelijk was hoe serieus hij was om het Oval Office over te nemen. Met deze man weet je het nooit natuurlijk.

In de dagen die volgden, onthulde West echter een aantal details over zijn campagne – waaronder zijn standpunt over een aantal controversiële kwesties – waardoor velen dachten dat hij daadwerkelijk in de race was.

En hoewel een lid van het campagneteam van West beweerde dat hij vorige week al uit de race was, lijkt het erop dat hij weer terug is nadat het nieuws brak dat hij nu officieel “on the ballot” is als presidentskandidaat in de staat Oklahoma.

Time will tell, dus we houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen mbt Kanye West en zijn presidentiële shenanigans.Kunta Rincho geeft uitleg over “terrasje zitten / white privilege” opmerking

Kijken: Ibrahimovic schiet tegenstander K.O met keiharde vrije trap