in ,

C-Murder heeft nu een echte kans om voorgoed vrij te komen????

C-Murder werd veroordeeld voor het neerschieten (2003) van Stephen Thomas in Club Platinum, een nachtclub in Jefferson Parish.

Kenneth Jordan was een belangrijke kroongetuige voor openbare aanklagers, maar onlangs tekende hij een verklaring waarin stond dat hij werd bedreigd door rechercheurs met een gevangenisstraf van tien jaar tenzij hij getuigde tegen C-Murder.

“I know that the individual who I saw shoot the gun was not Corey Miller,” verklaarde Kenneth Jordan in de beëdigde verklaring.

Jordan’s getuigenis leidde ertoe dat C-Murder werd veroordeeld voor moord in 2003. Hij werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf maar ging in 2004 in hoger beroep, nadat hij ontdekte dat openbare aanklagers het strafregister van enkele van hun getuigen hadden verwijderd en bewust bewijsmateriaal hadden achtergehouden voor het verdedigingsteam van Miller.

In februari 2006 vernietigde het Hooggerechtshof van Louisiana de oorspronkelijke veroordeling van C-Murder en werd hij uit de gevangenis vrijgelaten.

In 2009 werd hij alsnog veroordeeld voor deze misdaad in een ander twijfelachtig proces omdat een jurylid verklaarde dat ze onder druk werd gezet door andere juryleden om schuldig te stemmen, ook al geloofde ze dat de rapper onschuldig was.

Hopelijk komt deze No Limit Soldier nu voor goed vrij en krijgt hij een HELE dikke schadevergoeding van de staat in the pocket. 12 zitten is niet niks, wie weet hoeveel geld hij had kunnen verdienen als hij een vrije man was geweest al die tijd.Het nieuwe horloge van Floyd Mayweather kost $18 miljoen

Politie in busjes rijden je nu aan met 30 of 40 KM per uur als je probeert te rennen (beelden)