in

Buurman profiteert jaren lang van AOW van zijn buurvrouw, terwijl zij 3 jaar lang dood op bed ligt

Elly overlijdt, buurman Jan vertelt dit aan niemand en profiteert jaren lang van haar AOW. Lees hieronder het bizarre verhaal.

Jan en Elly wonen bij elkaar om de hoek in hetzelfde complex in Rotterdam. Sinds 2013 zijn zij beste maatjes en hoogstwaarschijnlijk wel meer dan dat. Jan kreeg namelijk seksueel getinte emails van Elly, maar dat ter zijde. Jan nam de zorg over Elly toen zij ziek begon te worden, tot zij in 2016 van de aardbodem verdween. Jan beweerde al die tijd dat zij aan haar longklachten herstelt in een kliniek. Dit is echter een groot verzinsel en geheim dat Jan meeneemt in zijn graf.

Jan
Elly

Op 25 januari 2020 overlijdt Jan zelf. Alleen zijn buurmannen woonde de uitvaart bij, want familie had de beste man niet meer, vertelde Jan aan zijn buren. Jan’s huis wordt leeggehaald, maar waar is Elly gebleven in dit verhaal?

Jan beweerde natuurlijk al die tijd dat Elly in een kliniek zat, maar dit was onzin. De politie bracht een officieel vermissingsbericht naar buiten, maar Elly werd niet gevonden. De politie besloot een maand later een kijkje te nemen in haar huis met wat speurhonden. Op dat moment gingen alle alarmbellen af.

De vondst van een lichaam, wordt direct in verband gebracht met buurman Jan. Jan heeft al die tijd de hele wereld voor de gek gehouden. Jan leefde AL DIE TIJD van Elly’s AOW. Elly was al jaren dood..Persoonlijk assistent van de onthoofde tech-CEO Fahim Saleh beschuldigd van tweedegraads moord

Juwelier sluit winkel en begraaft voorraad als schat voor iedereen om te ontdekken