in

Butt Chugging bodyshots loopt helemaal verkeerd af met diarree explosie in bar

Capture

Brittany Sullivan (28) uit St. Louis heeft voor een rel gezorgd in de Timber Creek Bar op oudjaar’s avond.

Het komt daar vaak voor dat vrouwen zich beschikbaar stellen voor bodyshots. Ze liggen uitgebreid op de bar en laten zich aflikken en uitzuigen door de aanwezige mannen. Brittany ging echter een stap verder. Ze nam een fles Ketel One in bezit en klom op de bar. Vervolgens goten ze haar kont vol met vodka en staken er een rietje in. De ene man na de andere nam daar een sip uit totdat het verkeerd ging #SMFH.

Lees ook: #SMFH: Mensen nemen tegenwoordig alcohol in via anus #ButtChugging

Diarree explosie
Haar kont explodeerde en de man die aan de beurt was voor een shot kreeg de volle laag. Onschuldige omstanders werden ook getroffen. Het werd vervolgens 1 grote kotsfestijn in de bar. Er zaten zelfs stukjes mais tussen haar explosie #Ulgh. Ze had corn chowder soup gegeten s’middags. Ze werd van de bar afgegooid en stootte haar hoofd. Vandaar dat ze op de bovenstaande foto eruit ziet als de Elaphant Man.

Een aantal mensen werden vervolgens gearresteerd. Ook Brittany mocht mee vanwege inappropriate behavior…

Ze had 4 keer het toegestane alcohol percentage in haar bloedbaan. Ze geeft aan dat ze niks van de situatie kan herinneren omdat ze haar hoofd had gestoten. Ze klaagt de bar nu aan voor god mag weten wat… #IdiotOch Tyga toch! Wat is dit nou weer jonguh … 14 is wel erg jong hoor jeetje!

Kosso laat stacks zien in nieuwe 101Barz – Wintersessie