in

Bruidsmeisje komt verkleed als T-Rex voor het huwelijk van haar zuster

Je zou maar een Bridezilla zijn en vervolgens zien dat je zus op komt dagen naar de belangrijkste dag van je leven in een T-Rex outfit… the horror mate. Gelukkig was dat hier het geval dus niet.

Het geheel begon toen de bruid, Deanna Adams, tegen al haar bruidsmeisjes zei dat ze konden aantrekken wat ze wilden. Haar zus Christina (38) had zoiets van oké, dan kom ik verkleed als een dinosaurus LMFAO!

Tijdens het bespreken van de trouwplannen stuurde Christina haar zus een bericht dat ze zou aankomen in een dinosauruskostuum, voordat ze een paar andere gekke ideeën de wereld in smeet, waaronder een Doctor Who TARDIS. De TARDIS is een fictief ruimteschip en tijdmachine in het Britse sciencefiction-televisieprogramma Doctor Who. Het toestel, dat eigendom is van de Doctor, wordt in de serie beschreven als het krachtigste ruimtetuig in het universum. Zucht….

Toen de grote dag naderde, arriveerde Christina in Nebraska, compleet met het T-Rex-kostuum voor de bruiloft, waarbij ze Deanna herinnerde aan de ongewone outfit en zei dat ze nog steeds van plan was deze te dragen.

Christina zegt dat het vanaf dat moment een spelletje ‘chicken’ werd tussen de zussen, waarbij ze ervan uitging dat Deanna haar uiteindelijk zou vertellen dat ze zich niet als een T-Rex kon verkleden en in plaats daarvan de tweede optie moest dragen die ze had meegenomen, een meer traditionele outfit voor een bruiloft.

Geen van beide vrouwen deed echter een stap achteruit. De speciale dag zette voort en terwijl Deanna er elegant uitzag in haar prachtige witte jurk, zag Christina eruit als … uhm ja, een dinosaurus.

Christina als ze geen dino is hahaha ….Nieuwste Netflix film gaat over de ‘struggles’ van het zijn van een lang, blank meisje

Frikandel speciaal nu bij Burger King op de menukaart als burger!!!