in

Broederliefde gaat nieuw concert geven in de Ahoy

Er stond eerder een concert gepland op 2 juni maar deze werd wegens omstandigheden afgelast. De groep wilt dit goedmaken en organiseert daarom een nieuw concert op 22 september.

Als je al een kaartje had hoef je dus niet een nieuwe te halen. Deze kan je namelijk gebruiken op 22 september. Broederliefde & Friends gaat dus gewoon door. Over verder kaartverkoop en de line-up is nog niet veel bekend. Daar volgt binnenkort meer nieuws over.

Het concert van 2 juni in het Sparta-stadion is afgelast omdat er niet genoeg agenten zouden zijn om de veiligheid te garanderen maar volgens de gemeente is hier niks van waar. Er zou namelijk geen vergunning zijn aangevraagd. Er zou een andere datum zijn voorgesteld aan de organisator MIM Productions waardoor het geheel in de soep is gelopen. De samenwerking met de organisator is dus gestopt want het vertrouwen is verloren. Het is de vorige keer ook misgegaan waardoor verschillende partijen onbetaald achterbleven.

De groep geeft verder aan dat ze zich nu focussen op een knalfeest voor hun fans.

„Na een grondige evaluatie van het concert van vorig jaar, hebben we alsnog besloten niet meer met het bedrijf te willen samenwerken”, laat de band weten. „We bieden onze excuses aan voor de ontstane situatie en doen ontzettend ons best om de ontstane problemen zo veel mogelijk te beperken. Onze fans staan daarbij altijd voorop en we weten zeker dat we er in september alsnog een enorm feest van gaan maken met zijn allen.”

Dus wees niet getreurd mensen, het feest gaat gewoon door maar op een andere datum!Dit filmpje van een jongen die jodelt in Wallmart heeft bijna 4 miljoen views…

Nummer 1 Trending: Wat doet Belgie allemaal voor een Iphone X?