in

Britse vrouw, 31, stierf aan een geblokkeerde slagader in haar long na Butt Lift-operatie in Turkije

Ze onderging de operatie net voordat ze zou gaan trouwen met haar vriend

Een psycholoog stierf tijdens een cosmetische butt lift-operatie in een privéziekenhuis in Turkije. Dat meldt de Britse krant Mail Online op hun website vandaag.

Melissa Kerr, 31, uit Gorleston, Norfolk, was op vakantie in Istanbul toen ze de procedure, die haar ongeveer £ 3.150 zou kunnen kosten, op 19 november vorig jaar in het Medicana Haznedar Hospital onderging.

Haar medische doodsoorzaak werd gegeven als longtrombo-embolie (verstopping in een van de longslagaders in de longen) en vetembolie (het resultaat van een stuk vet dat zich in een bloedvat nestelt), als gevolg van de cosmetische ingreep.

Haar tweelingzus Natasha, beschrijft haar als een ‘een pure en mooie ziel van binnen en van buiten’:

‘Words cannot describe the pain and heartbreak we are going through, life without her will never be the same again.

‘We miss her deeply and nothing will fill the emptiness we are left with.’ ‘She was passionate about changing the world one step at a time and lived a plant based life hoping she could save the planet and as many animals along the way.’

Dierenvriend Melissa werkte ook als vrijwilliger bij het helpen van slachtoffers van huiselijk geweld en het ondersteunen van mensen die door een rouwproces moeten.

Melissa’s partner Skye Birch liet vrijdag een ontroerende Valentijnsdag-boodschap achter op haar Facebook-pagina en zei:

‘I will continue to love you with all my heart until my last breath.’

Een onderzoek afgelopen november toonde ook aan hoe een schoonheidsspecialiste genaamd Leah Cambridge, 29, uit Leeds, West Yorkshire, stierf aan een longembolie kort na een ‘Braziliaanse butt lift’ operatie in een privéziekenhuis in Izmir, Turkije, in augustus 2018.

Bron: Mail OnlineLadies: er bestaan blijkbaar zetpillen (!?) voor vrouwen die vollere billen willen

Kijken: hoofdcommissaris “Frank Paauw” over scheldende agent en fietser