in

#HolyShit: Brits stel ‘ontvoerd en gemarteld’ door kannibalen

Capture

Een Brits stel heeft tijdens hun droomvakantie werkelijk doodsangsten uitgestaan toen ze gevangen werden genomen door een stam in Papoea-Nieuw-Guinea.

Het stel vreesde met grote vrezen dat ze door kannibalen zouden worden opgegeten, zo vertellen ze tegenover The Sun.

Heel erg dying!
Matthew Lovane en zijn vriendin Michelle Clemens werden maandag door stamleden ‘uitgekleed, geslagen en gemarteld’ in de jungle van het land in Oceanië. De twee waren samen begonnen aan de zware Kokoda Trail, een wandeltocht van zo’n 96 kilometer door de onontgonnen wildernis.

Ergens onderweg werd het duo opeens ingesloten door twee stamleden; een voor hen en een achter hen. Volgens het paar droeg een van de mannen een masker van veren en wijnstokken en waren de stamleden zo primitief dat ze met elkaar communiceerden via gegrom. Hoewel primitief in de communicatie zouden de heren het stel wel „we gaan jullie vermoorden” hebben gezegd.

In eerste instantie probeerde de 31-jarige Lovane kalm te blijven: „Ze hadden allebei een machete met enorme messen en een van hen had een lange houten speer met een ruwe pijlpunt en ze gromden tegen elkaar”, omschrijft hij het moment dat ze werden meegenomen. „Eerst dacht ik dat we werden overvallen of iets, dus we zetten onze tassen neer en probeerden ze rustig te krijgen door te zeggen dat ze alles mee konden nemen wat ze wilden. Maar toen begonnen ze ons te duwen en bedreigden ze ons.”

Capture

Op het menu
Nadien vreesde Lovane dat hij en zijn vriendin die avond op het menu zouden staan. „Vooraf grapten we over de beroemde kannibalen uit de jungle van Papoea-Nieuw-Guinea, maar toen deze mannen uit de bosjes kwamen zetten was het geen grapje meer.”

De twee probeerden te vluchten, maar werden uiteindelijk toch weer gepakt. Ze werden geblinddoekt en vervolgens onderworpen aan een martelingspel. Toen ze weer aan de wandel gingen wisten Lovane en Clemens toch te vluchten en weer op het parcours te komen. „Ze hadden onze bezittingen, ik was helemaal naakt in de meest afgelegen jungle op aarde en Michelle stond naast me in haar ondergoed, hevig bloedend”, legt Matthew uit.

Uiteindelijk zagen ze aan het eind van het parcours een man die bezig was met het bouwen van een hut. Hij sloeg alarm en al snel brachten dorpelingen het koppel dekens. Een reddingshelikopter vloog het stel uiteindelijk naar de hoofdstad Port Moresby, waar de twee herstellen van het heftige voorval.

Bron: MetroVader na 2x scheiding in depressie, dakloos, herpakt zich en is nu MMA vechter

Jongen laat zijn fiets stelen op straat en elektrocuteert ze vervolgens van afstand