in

Brightburn is echt de verknipte versie van Superman

FYI: Check ons elke dag voor het meest opmerkelijke nieuws & entertainment nieuws vanuit de hele wereld

Superman is zoals jullie weten een hele aardige kerel. Helemaal voor als het gaat om het redden van mensen in nood. Stel dat het omgekeerd was en hij op aarde was gestort als baby om het helemaal te slopen?

Check even de trailer van de film Brightburn. Dit is echt de verknipte versie van Superman. Het gaat om een buitenaardse jongetje die net als Superman, als baby, op aarde is gestort. Hij wordt gevonden en geadopteerd door Tori en Kyle Breyer die hem tot zijn tienerjaren zonder problemen hebben kunnen opvoeden. Na een paar gebeurtenissen wordt Brandon helemaal gestoord is in zijn hoofd en heeft daar bovenop nog eens dezelfde krachten als Superman. Maar Brandon is alles behalve een superhero.

Het is echt een aanrader om te checken als je het nog niet gedaan hebt. Zoek die bootleg mattie van je op en laat diegene je vertellen waar je deze film kan gaan checken. Hopelijk komt er gauw een tweede deel want het was echt verfrissend voor die genre.Ha! Dit is funny ? maar, geen geintjes maken op vakantie dit jaar!

Ladies: Met deze cap kan je o.a. je make-up beschermen onder de douche