in

Bravoure Music brengt ‘Encore Freshmen’ compilatie uit

EF_artwork_lowres

Vandaag verschijnt het compilatiealbum ‘Encore Freshmen 2015’ via Bravoure Music. Op de verzamelaar staan nieuwe, niet eerder uitgebrachte nummers van aanstormend urban talent van eigen bodem.

De artiesten Astèr Fekre, Noah Jordan, Danéx en Woodie Smalls zijn te vinden op het album. ‘Encore Freshmen 2015’ is vanaf nu verkrijgbaar via o.a. iTunes/Apple Music en Spotify.

Onder de noemer ‘Encore Freshmen’ selecteert Encore Festival elk jaar de meest belovende muzikale talenten uit de Benelux. Dit jaar zijn er vijf acts geselecteerd: Astèr Fekre, Danéx, Woodie Smalls, Noah Jordan en Yung Nnelg. Op zaterdag 22 augustus verzorgden de vijf talenten een showcase in de Oude Zaal van de Melkweg. Hier presenteerden zij nieuw, niet eerder uitgebracht materiaal.

De afgelopen weken hebben de talenten in de befaamde Red Bull Studios mogen werken aan hun repertoire. De compilatie is het resultaat van deze sessies, waarin te horen is hoe breed het urban genre zich heeft ontwikkeld. Het geluid van ‘Encore Freshmen 2015’ varieert van klassieke R&B, Caribisch en boombap hiphop tot een hedendaagse trap-sound.Nieuwe Sex Toy schijnt revolutionair te zijn voor lange afstandsrelaties

BeatTape: Southbeats – Hip Hop In The City