in

Bouwvakker zegt: ‘Can’t Go Anywhere’ omdat hij teveel lijkt op Brad Pitt

Er zijn waarschijnlijk ergere dingen die je kunnen overkomen dan constant te worden verward met een van de bekendste en voor vrouwen, meest begeerlijke beroemdheden ter wereld.

Bouwvakker “Nathan Meads” uit Oxford is het niet eens met die stelling. De afgelopen tien jaar werd hij voortdurend verward met Brad Pitt waardoor hij het soms moeilijk heeft om simpelweg het huis te verlaten.

“I can’t go anywhere. I can’t go into shops, you see them behind the counter nudging each other, thinking I’m Brad Pitt.”

Hoewel Nathan, 33, zegt dat hij de gelijkenis zelf niet kan zien, hebben duizenden mensen hem door de jaren heen benaderd en krijgt hij elke dag tientallen berichten op sociale media.

Het heeft hem zijn relatie met de moeder van zijn kind gekost. Ze haatte het feit dat ze nooit normaal ergens naar toe konden gaan.
Zijn huidige vriendin denkt er gelukkig anders over. Ze is nooit jaloers en vind het eigenlijk wel grappig.

De afgelopen twee jaar heeft Nathan een extra hustle erop nagehouden en doet hij meet-and-greets als Hollywood-superster look alike, en is zelfs uitgenodigd voor evenementen zoals de lancering van de nachtclub van voetballer Rio Ferdinand in Manchester, filmpremières en feesten van beroemdheden.

Hij heeft ook wat tv-werk gedaan – hij beweert dat hij werd benaderd door Big Brother van Channel 4 en dat Paddy McGuinness hem vroeg om te verschijnen in de datingshow Take Me Out.

Nathan wordt tussen £ 500 en £ 1000 betaald voor een dag werken als Hollywood-ster look alike. Eigenlijk niet zo een hele slechte zaak dus…2,2 miljoen euro aan gouden munten gestolen – La Casa de Papel style

Deze Stranger Things X Nike collab is de beste tot nu