in

Boef vs Rambo op Instagram: ‘Bledder’ & ‘ik neuk je mondje dikzak’

De beef tussen Boef en Rambo zet gewoon voort op alle fronten en dus ook social media.

De rappers uit Alkmaar lijken echt een spuughekel aan elkaar te hebben. Rambo plaatste ergens een opmerking waarin hij verklaard dat Boef steeds punch-lines van hem jat en hem verder een bledder noemt daarvoor. Boef reageerde via Instagram op zijn aantijgingen. Zie de over en weer hieronder.

Boef- Och och och jochie toch , ik luister je tracks niet dus niet lullen over lines nakken , je rapt al 5 jaar en je bent niet eens op 1/5 van waar ik nu ben broertje , ff Sirieus je hebt nog nooit 1 miljoen views SOLO. Gepakt en je wilt praten? Broer je bent niet op niveau ik zeg je eerlijk fuck jou gap ( best grappig die 101 barz waar je mijn naam in noemt word het meest bekeken van al je sessies ) is toch faya dat ie alleen views pakt door mij ? Je rapt voor lucht gap geen shows geen money geen niks , en al die kleine kinderen geloven nog dat je Roffa mannetje bent , je bent een Kk sjonnie niemand is bang voor je ik neuk je mondje dikzak de tijd zal leren wie real is

CaptureHuiszoeking politie, Portugal en meer in de nieuwe blog van Boef

Meisje denkt dat ze op de foto staat met Cho, Cho zelf gaat stuk erom op Instagram