in

Boef reageert op elk woord dat Rambo heeft gespit bij 101Barz

Boef heeft een post geplaatst op Instagram waarin hij reageert op elke zin die Rambo heeft gespit bij 101Barz.

Zijn caption bij de post is: k hoop dat we het hierbij kunnen afsluiten , geloof wie je wil maar stop met mij dm’s te sturen dat ik ben gedist of wat dan ook , aan het einde van de dag weet hij en weet ik wie echt die leven heeft geleid , en als jullie kleine fan boys zijn kant nemen moet je oprotten van mij pagina #ennuopgekankerd ik ga niemand dissen , ik gun mensen de shine niet meer.

Lees ook: Rambo haalt uit naar Boef in nieuwe 101Barz sessie

Check zijn instapost hieronder:
Capture

Rambo had nog een reactie op de instapost van Boef:

CaptureRambo haalt uit naar Boef in nieuwe 101Barz sessie

Afrikaans onderzoek zegt – vrouwen hebben liever kleine pik