in

Boef looft beloning uit voor adres van internet troll Youness Ouaali

Youness Oualli wordt regelmatig met de dood bedreigd en beland keer op keer in de ene benarde situatie na de andere. Oualli stelt zichzelf tentoon als een voorbeeldfiguur. Iemand die anderen, vooral moslims, op het matje roept als ze volgens hem een fout begaan of iets doen “wat tegen het geloof ingaat”.

Als er iemand is waar men echt een afschuw van kan krijgen is het de heer Ouaali wel, vooral als hij het op je gemunt heeft. Boef is de zoveelste persoon die nu bonje heeft met Ouaali.

Youness Ouaali is, naar eigen zeggen, een opiniemaker en vooral actief “met zijn opinie” op Facebook en Youtube. Hij is ook dagelijks actief in een FB groep genaamd Marokkanen Bijeen. Het is soms interessant om te zien wat er gebeurt allemaal onder zijn posts. Aan de reacties te zien, kunnen ze de opiniemaker over het algemeen niet uitstaan in die groep. Je kan je dus een beetje voorstellen wat hij dan allemaal naar zijn hoofd geslingerd krijgt, als hij weer eens iets plaats in deze groep vol landgenoten.

Youness Ouaali is echt een hele controversiële persoonlijkheid. Aan de ene kant is hij, naar eigen zeggen, een praktiserende moslim maar aan de andere kant doet hij vaak dingen wat daar totaal tegenover staat. Zo hield hij er een seksuele relatie op na, buiten het huwelijk, met een minderjarig meisje van 15 jaar, waarvoor hij overigens helemaal door de slijk werd gehaald. Het commentaar onder zijn video daarover, waarin hij zichzelf probeert te verdedigen door o.a. situaties van anderen erbij te halen, is meedogenloos hard.

Boef is nu helemaal klaar met Youness en deze situatie heeft hoogstwaarschijnlijk zijn begin gevonden in het onderstaande filmpje van een aantal maanden geleden. Wat de emmer gisteren deed overlopen bij Boef, hebben wij helaas niet kunnen achterhalen voor jullie. Selma Omari is overigens ook regelmatig doelwit van Ouaali.

(lees verder na video en screenshot).

Youness Oualli wordt regelmatig met de dood bedreigd en beland keer op keer in de ene benarde situatie na de andere. Oualli stelt zichzelf tentoon als een voorbeeldfiguur. Iemand die anderen, vooral moslims, op het matje roept als ze volgens hem een fout begaan of iets doen “wat tegen het geloof ingaat”. Dat doet hij dan, zoals jullie hebben kunnen zien in de bovenstaande video’s, op een hele nare publiekelijke manier, waarbij hij dingen zegt die vaak niet door de beugel kunnen. Dit maakt hem naar onze mening meer tot een internet troll dan een opiniemaker.

featured foto cedit: Youness Ouaali FBFamke Louise dropt nieuwe video en track – BOSS BITCH (Prod. Jordan Wayne)

Zeeman Hybrid Z Sneaker is nu al een hossel op Marktplaats geworden