in

Boef lanceerde vanavond in Oost zijn nieuwe kledinglijn

Boef heeft een popup-store geopend in Amsterdam Oost waar fans langs kunnen komen om wat merch te kopen.

In het begin van zijn carrière gingen de truitjes van Boef als een speer. Natuurlijk een logische keuze om dat opnieuw op te pakken. Merchandise hoort bij dit vak en heel veel artiesten die het goed doen laten het na om daar werk van te maken.

Check wat van zijn kleding hieronder:

Deze vrijdag lanceer ik samen met El Chapo productions mijn nieuwe merchandise lijn. Wil jij bij de officiële launch zijn? Stuur me dan een DM waarom jij vindt dat ik jou moet uitnodigen. Ik kies 15 personen die krijgen uiteraard gratis ieder een product naar keuze ❤️ Om 19h kun je mij vinden in de pop-up store waar de kleding voor het eerst te koop zal zijn. Houdt mijn instagram in de gaten voor de locatie gegevens. @elchapoproductions volg ze voor alle hoog nodig info SWIPE RECHTS VOOR ALLES ( oohja en deze kwaliteit is top dat zweer ik op me nieuwe album )


A post shared by BOEF (@boef072) on