in

Boef is een soort Life Coach geworden met zijn nieuwe onderneming “The Millionaires Club”

Boef is in de voetsporen getreden van die hele irritante Chinees die je op elke YouTube video ziet als reclame en je bergen met geld belooft als je een cursus bol.com sales bij hem afneemt.

Hij is in de boot gestapt met een ondernemer genaamd Vasco Rouw die onlangs nog een samenwerking was aangegaan met Ali B waarbij ze 40 appartementen hebben aangekocht samen voor de verhuur.

View this post on Instagram

Boom! Een bijzonder moment, vandaag heb ik samen met @alibspec een B.V. geopend waarin wij 40 woningen hebben aangekocht. Deze woningen zijn een belegging en ze zijn allemaal al verhuurd! Warren Buffet, 1 van de beste investeerders van de wereld zei “If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.”. Om geld te verdienen terwijl je slaapt moet je investeren, oftewel een geld machine bouwen. Als jij je eigen geld machine wil bouwen is het in principe heel simpel. Je gaat een deel van je winst of inkomen iedere maand beleggen. Je investeert dit in aandelen, obligaties, vastgoed, crypto of iets anders, waardoor dit geld voor jou aan het werk gaat. Het is belangrijk dat je dit geld dan ook aan het werk houd. Stel je hebt een huis gekocht zoals ons en de huurder betaalt jou elke maand huur. Dan herinvesteer je de huur waardoor jouw geld optimaal voor jou aan het werk gaat. Door dat te blijven doen creëer je een situatie waarin je rente op rente verdiend, wat we ook wel compounding interest noemen. Bij dit voorbeeld wil het zeggen dat je over jouw geherinvesteerde huur weer rendement ontvangt. Dus je creëert groei op groei op groei. Stel je eens voor dat je dit 20 of 30 jaar lang doet. Dan ontstaat er een situatie dat je bijvoorbeeld 100.000 euro per jaar aan rendement ontvangt. Dit kan natuurlijk ook veel hoger zijn afhankelijk van je inkomen, rendement en het percentage wat jij zelf maandelijks investeert. Hierdoor worden mensen financieel onafhankelijk en worden gigantische vermogens vergaard. Het maakt niet uit of je nu 100, 1.000 of 10.000 euro per maand winst maakt het gaat erom dat je een deel ervan belegd. Geld heeft nou eenmaal tijd nodig om te groeien. Laten we een voorbeeld nemen: hoeveel denk je dat een 1 malige 1000 euro belegging met 8% rendement per jaar naar 100 jaar waard is? Dus je investeert 1000 euro, het jaar erop is het 1080 omdat je 8% rendement hebt ontvangen, het 2e jaar 1166.40, het 3e jaar 1259.71 etc. Hoeveel is het na 100 jaar waard? Natuurlijk worden we vanaf nu geen 100 jaar meer. maar om even de kracht van geld en tijd te laten zien. Post het antwoord onder dit bericht. Hoeveel is het na 100 jaar

A post shared by Vasco Rouw (@vascorouw) on

Boef maakte zijn nieuwe onderneming bekend via de onderstaande post op Instagram. Heel erg spannend voor zijn trouwe fans natuurlijk.

View this post on Instagram

Oke, ik heb je lang genoeg laten nadenken over wat ik ga onthullen. Voordat ik dat doe moeten we een stukje terug in de tijd. De meeste van jullie weten dat ik niet altijd in deze luxe en welvaart heb geleefd. Elke euro heb ik zelf moeten verdienen. Er is een heel belangrijk moment geweest waarop ik een boek kreeg van een vriend terwijl ik een tijdje weg was. Dat boek ging over de LAW of Attraction. Ik had toen niets ter verliezen, en dacht bij mijzelf fuck it, waarom niet. Tuurlijk ben ik gezegend en dankbaar voor alle kansen die ik in mijn leven heb gekregen. Dit boek is belangrijk voor me geweest en heeft de basis gelegd voor de juiste mindset. Afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest om te kijken hoe ik deze kennis kan teruggeven aan jullie omdat ik zeker weet dat iedereen hier sterker van kan worden. Het is voor iedereen mogelijk. Dit ga ik samen doen met een partner die, net als ik, vanuit niets miljoenen gemaakt heeft zonder een opleiding te hebben gedaan. Ok daar komt ie: binnenkort lanceren wij een exclusieve groep die toegang geeft tot een online cursus, waar jaren aan ontwikkeling in zit en honderdduizenden euros voor is geïnvesteerd mede door mijn partner ( die ik morgen onthul ) Zo krijg je toegang tot een whatsapp/facebook groep met mensen die net als jou willen groeien waardoor wij PERSOONLIJKE coaching kunnen bieden. En je gelijk in een netwerk zit van allemaal gemotiveerde hongerige ondernemers! Ik beloof je niet dat je morgen meteen miljonair bent want dan zou ik liegen, maar ik beloof je dat als jij toepast wat wij je leren in de cursus…….. je absoluut de stappen en beslissingen gaat nemen die je uiteindelijk naar je doel gaan brengen. Het maakt niet uit wat je doel is, liefde, geld, een succesvolle business of een nieuwe lambo. We leren je de juiste mindset . Morgen meer details & info over hoe jullie onderdeel kunnen worden van deze movement. HOU ME STORY IN DE GATEN, en nogmaals morgen doen we een uitgebreide post hierover.?

A post shared by Gewoon Boef?? (@boef) on

In deze post op Instagram wordt er wat meer verteld over het geheel maar niet waar het precies om gaat en wat het je gaat kosten om mee te doen. Er wordt helemaal niet over een vergoeding voor bewezen diensten gesproken maar er wordt ook niet vermeld dat het gratis is om aan mee te doen. Het wordt pas duidelijk wanneer je de story van Boef checkt en er achter komt dat het om een maandelijkse vergoeding gaat. Dat betekent dus dat het een lang traject betreft van enkele maanden.

View this post on Instagram

Dames en heren zoals beloofd maak ik hierbij bekend dat @vascorouw en ik hierbij The Millionaires Club samen gaan starten! In The millionaires Club helpen we je je mindset te verbeteren en te werken aan je financiele vrijheid. Je hebt 3 dingen nodig voor succes: mindset, kennis en goede mensen om je heen. The millionairs club bied je alle 3. We leren je stap voor stap de strategie om financieel onafhankelijk te worden. Denk aan investeren in vastgoed, beleggen, crypto etc. Denk nou niet dat het alleen gaat om rijk te worden, het gaat erom wat voor mens je moet worden om dit te behalen. Vergeet niet hoe meer je hebt hoe meer je kan geven. Dat is ook de reden dat wij deze lamborghini gaan verloten onder alle leden. Vanaf 4 mei gaat het officieel van start, maar de inschrijving begint nu! Wees er snel bij en ik spreek jullie snel in de besloten groep. Succes allemaal en lets build empires ?????? LINK IN BIO, CHECK ME STORY OM JE TOEKOMSTIGE LAMBORGHINI TE ZIEN?

A post shared by Gewoon Boef?? (@boef) on

Ze willen je helpen om je mindset in de juiste richting te krijgen zodat je wat kan maken van je leven. Dit is opzicht wel iets goeds maar dat kan je natuurlijk ook gewoon helemaal zelf. Je hoeft daar geen geld voor te betalen.

Zo staat er het volgende op de website van The Millionaires Club:

In The Millionaires Club helpen we je om je mindset te verbeteren en te werken aan je financiële vrijheid. We geven je tools, connecties en inspirerende video’s waardoor je zelf verantwoordelijkheid krijgt over je leven.

4 Mei gaan we officieel van start… Meld je snel aan om verzekerd te zijn van je plek.

Wat vinden jullie van het geheel? Is dit iets wat je interessant lijkt om aan deel te nemen? Het kost trouwens 37 euro per maand om aan mee te doen.Kijken: dit gebeurt er als een volledig festival in quarantaine gaat

De Real Life Conjuring House wordt een week lang live gestreamd