in

Boef heeft ruzie met Hanni Hanna

Boef zou per ongeluk het privé nummer van Hani Hanna hebben gelekt in zijn laatste vlog.

Hanni Hanna zou vervolgens ingelogd zijn op het account van Boef en heeft de video tijdelijk offline gezet. Naar eigen zeggen heeft hij geprobeerd zijn telefoonnummer blurry te maken om de schade te beperken en zodoende moest de video weer verwerkt worden voordat het weer online verscheen.

Boef kon het geheel niet waarderen en geeft aan dat hij helemaal niks meer met Hanni Hanna te maken wil hebben. De beelden van die uitspraken kunnen jullie hier bovenaan de pagina bekijken. Hanni Hanna plaatste de volgende statement op Instagram:

capture

Als ik daarmee fans/kijkers van Boef heb teleurgesteld, wil ik hierbij mijn welgemeende excuses aan jullie aanbieden. Voor mijn vrienden, familie en klanten: ik heb een nieuw prive nummer. Die zal ik rondsturen zodra ik daar tijd voor heb.

Of het nog goed zal komen tussen de twee vloggers is nog niet bekend. Eerder had Hanni Hanna ook problemen met Enzo Knol.RTL stopt samenwerking met Snapking vanwege racistische uitlatingen tegen Chinees

Mannelijke anticonceptiepil is onderweg ‘Spermacellen stoppen met zwemmen’