in

Boef in beroep tegen taakstraf voor vernielen politieauto

Boef heeft taakstraf gekregen voor het vernielen van een politieauto. Het OM had 40 uur geëist, waarvan 20 voorwaardelijk. De rapper gaat tegen de uitspraak in beroep.

Het OM heeft Boef uiteindelijk een taakstraf gegeven van 20 uur. Het OM geeft ook aan de actie van Boef niet grappig te vinden.

,,Ik had die avond te veel gedronken en ging een weddenschap aan met vrienden. Dat was dom. Het was een misplaatste grap.”

Boef zou in maart een aanloopje hebben genomen en zich hebben laten vallen op een politieauto. Daarna zou hij op de motorkap hebben gesprongen, terwijl zijn gabbers toekeken.

,,Mijn cliënt is een lichtgewicht, niet qua muziek, wel qua gewicht. Hij ondervind hiermee schade, omdat de media aanwezig is. En dat terwijl hij zo goed bezig is.” Zijn advocaat gaf aan teleurgesteld te zijn met de uitspraak.

Hieronder een geschreven verklaring aan het OM van Boef.

Hij had eerder al een boete van 1.465 euro betaald en dacht hiermee klaar te zijn. Boef wilde eigenlijk vrijspraak maar dat is niet geluk. Wel krijgt hij 300 euro terug van de politie, voor de te veel betaalde schadevergoeding.

Bron: ADRotterdam Airlines maakt Engelse versie van Gass ft. Steflon Don???

Mario Cash: Boodschap voor de hele scene – #GreenGang is #Back