in

Bodybuilder verklaart sexpop de liefde en wilt met haar trouwen

Een acteur en bodybuilder uit Kazachstan zegt dolgraag met zijn sekspop te willen trouwen. De twee zijn onafscheidelijk en ’Margo’ onderging al plastische chirurgie om beter voor de dag te komen.

Yuri Tolochko is al acht maanden samen zijn spetter van rubber en plastic. Ze liggen samen in bed, gaan samen uit en dat is allemaal te volgen via de Instagrampagina van Yuri waar hij en Margo op dit moment worden gevolgd door 23.400 personen. De pagina staat vol met romantische foto’s maar ze hebben soms ook wel ruzie zegt Yuri.

De situatie van Yuri en Margo blijft natuurlijk niet onopgemerkt door het internet:

“Toen ik een foto van haar de wereld in stuurde, was er veel kritiek en begon ze een complex te ontwikkelen, dus besloten we om plastische chirurgie te ondergaan”, aldus Tolochko. Zo had Margo al verschillende haarkleuren en -stylen, van een blonde tot roze haardos. „Ze is veel veranderd. In het begin was het moeilijk te accepteren, maar later raakte ik eraan gewend.”

View this post on Instagram

Наше первое с @margo_party совместное путешествие #будущеенаступило #марго #мужикмарго #пресса #любофф #толочокоттолочко #моядевушка #lovestory #живинаполнуюкатушку #казахстан #юрийтолочко #толочкокачоккрасавчик #умныйкачок #качокромантик #кач #качок #атлет #болибилдинг #сексуальность #sexy #девушкамоеймечты #мачо #самец #альфа #beast #muscleman #prettygirl #нурсултан #астана #яготовцеловатьпесокпокоторомутыходила

A post shared by OddJak / Юрий Толочко (@yurii_tolochko) on

Yuri en Margo zouden elkaar voor het eerst in een bar hebben ontmoet. Over haar persoonlijkheid zegt Tolochko: “Ze vloekt, maar van binnen heeft ze een tedere ziel.” De trouwdatum is nog niet geprikt.

Bron: De TelegraafSex tijdens eerste date is volgens onderzoek ‘belangrijk als je een serieuze relatie wilt’

Nick Cannonballz verklaart overwinning tijdens eenzijdige battle tegen Eminem