in

Blank Zwemmen als tegengas op Halal Zwemmen is waanzin

Als tegengas op Halal zwemmen is er nu een website ‘zwemmen voor alleen blanke autochtonen’ in het leven geroepen.

Zoals de (nep) stichting Blank Zwemmen het beschrijft op een eigen website ‘www.blankzwemmen.nl‘, een zwemavontuur geregeld door blanken voor alleen blanken. Allochtone kindjes tot alleen 7 jaar oud zijn welkom.

De regels
Door blanken voor blanken. Alles wordt georganiseerd en uitgevoerd door blanken. Verder betekend het dat we verantwoordelijk zijn dat alles wordt geregeld op een blanke manier. Dit betekend:
-Westers eten en drinken
-Afplakken van de ramen, dus volledig afgeschermd zwemmen voor de blanken
-Blank zwembadpersoneel
-Alleen westerse Muziek
-Witte zwemkleding

Regels voor Halal zwemmen
Door Moslima voor Moslima. Alles wordt georganiseerd en uitgevoerd door Moslima’s. Verder betekend het dat we verantwoordelijk zijn dat alles wordt geregeld op een Islamitische manier. Dit betekend:
-Halal eten en drinken
-Afplakken van de ramen, dus volledig afgeschermd
zwemmen voor de vrouwen
-Vrouwelijk zwembadpersoneel
-Geen Muziek
-Bedekte zwemkleding

Dit alles is dus speciaal georganiseerd voor de blanke man en vrouw en is niet publiekelijk toegankelijk. Dit betekend niet dat strikt alléén mensen die onze ideeën aanhangen naar binnen mogen. Het is best mogelijk om je buurman/buurvrouw of vrienden of collega’s uit te nodigen. Maar ze moeten zich wel houden aan onze regels. zegt stichting Blank Zwemmen als weerwoord op Halal zwemmen.

Is Halal zwemmen en Blank zwemmen niet een beetje appels met peren vergelijken jongens? Wat vinden onze bezoekers hiervan?

((Stichting Halal Zwemmen))Stichting Halal Zwemmen is een organisatie zonder winstbelang.Waarom is de stichting Halal…

Geplaatst door Halal Zwemmen op maandag 29 februari 2016Mannen van SuperGaande laten mensen op straat hun beste 4 barz spitten

Nieuwe trailer van ‘Suicide Squad’ is echt HEEL hard!!!