in

Blac Chyna en Rob Kardashian willen eigen reality show, Hustler wil een sex-tape

1

Blac Chyna is nu blijkbaar overgestapt van ‘Future’ naar Rob Kardashian.

Rob zou al enige tijd samenwonen met Chyna en de intagram foto’s zijn best wel intiem. Ze zou goed voor Rob aan het zorgen zijn met gezond voedsel en regelmatig wat sport om weer in shape te komen. Het schijnt dat er contact is opgenomen met een televisiemaatschappij om te pijlen of er intresse zou zijn naar een reality show. De twee zouden zelfs zwanger willen worden als dat het idee beter verkoopt.

Ingewikkelde situatie
Het is een lastige situatie. De zussen van Rob hebben een hekel aan Blac Chyna, maar Kim zou er schijnbaar niet zoveel moeite mee hebben. Kylie Jenner gaat met haar ex ‘Tyga’. Haar beste vriendin ‘Amber Rose’ en ‘Kim Kardashian’ hebben een spuughekel aan elkaar, en Chyna krijgt het voor elkaar om zich er helemaal tussen te wurmen. Die Kardashians lijken wel een meal ticket voor profiteurs. Als je fame & fortune wilt moet je up-hooken met een Kardashian tegenwoordig.

Lary Flint, de eigenaar van Hustler heeft zojuist contact opgenomen met de koppel en heeft ze een miljoen dollar aangeboden voor een sex-tape. Check de brief hieronder. Zolang je relevant blijft voor de media, blijven de aanbiedingen van links en rechts binnenstromen.

CaptureDeze tekeningen leggen de dagelijkse struggles van chicks perfect vast!!!

Zika-virus verspreidt zich extreem snel: Raad eens wie de eigenaar is van dit virus…