in

Bizarre ontdekking in Peru laat zien dat we niet alleen zijn in het universum??

Gaia.com heeft een hele bizarre ontdekking gedaan in Peru. Het gemummificeerde lichaam heeft drie lange vingers aan elke hand en drie lange tenen aan elke voet.

Ze werken op dit moment samen met een aantal wetenschappers om de herkomst van de mummie te achterhalen. Deze gaan ze zeer waarschijnlijk nooit achterhalen?

De Mexicaanse onderzoeksjournalist Jaime Maussan spreekt alvast van ‘één van de belangrijkste ontdekkingen van de 21e eeuw’.

Toen het alien achtige lichaam uit de kist werd gehaald, was iedereen natuurlijk stil van verbazing. De mummie is gevonden in de nabijheid van de Nazcalijnen, enorme geogliefen die in de Peruaanse Nazcawoestijn zijn gevonden. De grootste figuren zijn tot wel 370 meter lang.
De tientallen figuren van dieren, honderden geometrische vormen en duizenden lijnen zijn in het woestijnzand lang bewaard gebleven.

Het gaat hier ook eigenlijk niet om een echte mummie. Bij een mummie worden de organen verwijderd en in dit geval was het hele lichaam nog intact.

Check het geheel hier bovenaan de pagina en beslis voor jezelf. Er komt waarschijnlijk een tweede deel van deze rapportage uit dus wij zullen jullie op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen.

Bron: 9forNewsDopebwoy dropt video voor – Cartier ft. Chivv & 3robi

Psstt, meisje roepen wordt vanaf volgend jaar ook strafbaar in Amsterdam