in

Bizar: Vrouw in VS aangeklaagd nadat baby in haar buik werd doodgeschoten

Het slachtoffer: Marshae Jones

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Alabama is aangeklaagd voor doodslag nadat ze tijdens haar zwangerschap vijf keer in haar buik is geschoten.

De vrouw zou een ruzie zijn gestart die escaleerde en uiteindelijk leidde tot de dood van haar ongeboren kind. Door de ruzie te starten bracht zij haar kind bewust in een gevaarlijke situatie, aldus agenten. De vrouw die de kogels afvuurde, gaat vrijuit, meldt The Guardian.

Dus wacht ff. Deze vrouw krijgt ruzie met iemand anders wat eigenlijk iedereen kan overkomen op een slechte dag. Wordt vervolgens neergeknald waardoor haar baby om het leven komt en gaat daarvoor nu zelf de bak in? In wat voor wereld leven wij?

“It was the mother of the child who initiated and continued the fight which resulted in the death of her own unborn baby.”

Nu is er natuurlijk super veel ophef in de VS en eigenlijk de hele wereld zo meteen omdat de vrouw die geschoten heeft vrijuit gaat en de arme vrouw die neergeknald is misschien 20 jaar krijgt.

Ze behandelen dit waarschijnlijk als een soort van abortus ding. Dat is in Alabama een NO GO. In de staat Alabama mag je dus ook niet meer een abortus plegen wanneer je verkracht bent geweest of incest hebt gehad met je broer of vader.

Wat voor een nonsense is dit dan weer?Ziggy Marley werkt samen met Sevn Alias voor Circle of Peace remix

Pommeline vs Lie : “Zij is de enige waar ik bang voor ben”