in

Bizar: Recruitment manager (33) leidt dubbel leven en filmt zichzelf terwijl hij een baby verkracht

De 33-jarige Barry Hudson-Muscroft uit het Engelse Manchester speelt thuis de perfecte echtgenoot, terwijl hij een dubbel leven leidt als pedofiel. Onder de naam ‘The Devil’ voert hij verschillende pedofiele activiteiten uit. Barry is opgepakt en moet 18 jaar zitten.

Om te beginnen had hij 5000 foto’s van kinderen tussen de 0 en 15, die hij onder de naam ‘Devil’ plaatste in een pedofielen groep genaamd  ‘Share Bears (No Limits)’. Daarnaast is hij schuldig aan het verkrachten van twee baby’s. Nadat hij dat deed, deelde hij de beelden daarvan met 37 (!) mensen. Ook had hij contact met kinderen rond de twaalf jaar, zowel jongetjes als meisjes.

De pedofiel is gepakt nadat een undercover agent de zaak tipte bij de FBI. Britse detectives pakte de 33 jarige man op in zijn huis in Manchester. Barry hield zijn praktijken 16 jaar verborgen voor zijn vrouw, kinderen en zijn vrienden. De man moest voorkomen en mag 18 jaartjes naar binnen. Opgeruimd staat netjes.

Een politieagent vertelt aan Daily Mail:

“In one online conversation the defendant quipped that it was expedient for him to have a victim who was unable to talk and offered to further abuse the child in a manner specified by the other person in return for like images, effectively inciting child abuse abroad. Unfortunately for him one of the people he was communicating with was an undercover Deputy Sheriff in USA.”

Bron: Daily MailToeristen rijden gehuurde Maserati vast op strand in Noordwijk

Jada Pinkett Smith geeft toe dat zij een affaire had met August Alsina