in

Bizar: Man knipt 60 jaar lang zijn nagels niet

Capture

Een man uit India met de naam ‘Shridhar Chillal’ heeft de nagels van zijn linker hand 60 jaar lang laten groeien en het ziet er niet uit!

Zijn nagels hebben een gezamenlijke lengte van maar liefst 909.6 cm en is opgenomen in The Guinness Book of World Records. De nagel van zijn duim is het langst met 2 meter. Zijn middelvinger heeft een nagel van 186.6 cm, zijn pink een nagel van 179.1, zijn ringvinger een nagel van 181.6 cm en zijn wijsvinger heeft een nagel van 164.5 cm.

1

Hij begon zijn nagels te groeien toen hij nog op school zat. Hij heeft nooit kunnen werken en heeft ook nooit geluk gehad in de liefde… hoe zou dat toch mogelijk kunnen zijn #SMFH!

“I can’t move much, so every half an hour or so I wake up and move my hand to the other side of the bed,”

Maar waarom toch?
De reden voor dit alles is wel heel opmerkelijk. Hij kreeg ooit slaag/straf van een leraar omdat deze leraar een nagel had gebroken door hem. Hij begreep niet waarom hij zoveel slaag daarvoor moest krijgen waarop de leraar het volgende verklaarde:

“We asked him why he had beaten us so much for just breaking his nail. He said that we would not understand as we had never grown long nails,” . “Unless we grew long nails we would never understand the kind of care required not to break them.”

Die arme gozer heeft er destijds zo een trauma aan overgehouden dat hij zich verplicht voelde om zijn nagels nooit meer te knippen. Dit alles tegen de zin van familie en vrienden in.

2Dus Meek Mill heeft matties erbij gehaald voor nieuwe Drake Diss #SMFH

Funny: Nieuw experiment op FB loopt helemaal uit de hand!