in

Bizar: Deze man heeft het beste geheugen van de wereld

Hij heeft ‘the World Memory Championship’ acht keer gewonnen in een periode van 10 jaar tijd.

Hij kan een volle pak met speelkaarten in een paar seconden tijd opslaan in zijn geheugen en heeft zodoende een ban gekregen van alle casino’s in de HELE wereld. Zijn naam is Dominic O’Briend.

Hij zegt dat hij als kind zijnde erg veel last had van concentratie problemen. Hij was nooit geïnteresseerd in wat de leraren in zijn klaslokalen te zeggen hadden. Het is dus een bijzonder verhaal omdat Dominic zijn hersenen en memory pas begon te trainen toen hij 30 jaar oud was. Hij begon hiermee toen hij iemand op tv zag die een hele dek met kaarten uit zijn hoofd leerde in een mum van tijd. Hij vond het fascinerend om te zien dus gaf hij het een gooi.

Het lukt hem echter heel snel en binnen drie weken kon hij al hele bizarre dingen doen met zijn geheugen. Hij vertelt ook dat iedereen het eigenlijk kan doen. Je moet alleen een beetje creatief zijn in gedachten. Hij gebruikt een techniek wat hij ‘The Journey Method’ noemt. Het is een techniek uit Griekenland wat 2000 jaar geleden is bedacht.

“I had a knock to my head as a baby. I collided with a train and was actually dragged off onto the railway line,” vertelt O’Brien. “There was severe bruising to the top of my forehead so they think there may have been some damage there.”Ismail Ilgun de Hoodvlogger heeft aangifte gedaan van mishandeling

Kamermeerderheid is eindelijk voor om wietteelt te legaliseren