in

Binnenkort is het mogelijk om te pinnen in GVB bussen en trams

Godsamme zeg, dat werd verdomme tijd! Dat is het meest hinderlijke wat er is van het openbare vervoer.

Scenario 1: Je staat te wachten op de bus en tram, je checkt in maar je ov kaart is leeg. Kan je gewoon weer uitstappen als je geen contant geld bij hebt. Soms heb je nog haast ook omdat je te laat bent.

Scenario 2: Je woont ergens in een wijk waar je niet zo 1, 2, 3 je OV kaart kunt opladen. Je bent het vergeten en de eerste pinautomaat is helemaal bij het winkelcentrum. Dan haat jij je leven echt op dat moment.

Scenario 3: Je bent gaan Netflix & Chillen bij iemand maar het is echt helemaal niks. Je hebt nog een taxi ernaar toe genomen ook van je laatste contanten. Die 2.90 heb je ook nog eens fooi gegeven van laat dat kleingeld maar zitten cuz ima get some pussy tonight. Je bent ergens in een wijk en hebt alleen je pinpas en ineens een lege OV kaart bij je. Je denkt fuck een taxi of snodder is ga niet meer geld uitgeven aan deze misselijke ervaring. Sta je dan… en gelukkig is dat verleden tijd binnenkort.

De komende maanden worden er pinautomaten geïnstalleerd in GVB-bussen. Echter komt deze oplossing speciaal voor de veiligheid van de bestuurders omdat er de laatste tijd veel roofovervallen worden gepleegd op bussen en trams. 400 trams en bussen komen aan de beurt en zo verdwijnt langzamerhand al het kleingeld uit het openbaar vervoer.

Van der Laan zal de eerste pin transactie verrichten op 26 september.


Beeldcredit: Mauritsvink/ WikipediaIsmail Ilgun reageert op haters, Kees de Koning, Appa, Boef en meer

Onderzoek laat zien dat het jongste kind het leukste is!