in

Bijna alle tracks van Boef zijn debuut Slaaptekort staan in de top 20 van Spotify

Boef en zijn nieuwe album Slaaptekort gaan heerlijk want bijna alle tracks hebben een top 20 notering op Spotify.

Hij plaatste een post op Instagram om zijn fans te bedanken. De video van de track Habiba heeft ook al bijna 700.000 views te pakken.

Dit schreef de jonge rapper uit Alkmaar op Instagram:
Te absurd voor woorden man , geschiedenis geschreven vandaag, ik word wakker ik zie me HELE album in de top 20 van Spotify, ik ben gewoon sprakeloos Wollah ? fans ik kan alleen maar zeggen ik hou zo fucking veel van jullie iwollah ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ OOK HABIBA BIJNA OP 700 duizend views dit is echt niet normaal meer word er bijna emotioneel van als rapper ?❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ WE RUN THIS BITCH.

Boef viert zijn verjaardag vandaag in Club Blue te Rotterdam dus ga lekker feesten met die man als je in de buurt bent.Dit is hoeveel de nieuwe clip ‘Habiba’ van Boef heeft gekost

Idioot slaat meisje in elkaar omdat ze stoer deed op Snapchat en Whatsapp