in

Bijen zijn tot “belangrijkste levende wezens” op aarde verklaard

De bijen zijn uitgeroepen tot de belangrijkste levende wezens op ons planeet, concludeerde het Earthwatch Instituut in de laatste vergadering van de Royal Geographical Society of London. Volgens natuurdeskundigen en wetenschappers zijn de bijen echter toegetreden tot de lange lijst van bedreigde diersoorten.

Recente studies tonen een dramatische daling van het aantal bijen, aangezien bijna 90 procent van de bijenpopulatie de afgelopen jaren is verdwenen. Het ongecontroleerde gebruik van pesticiden, ontbossing of gebrek aan bloemen zijn de belangrijkste redenen voor hun uitsterven.

Weetje, we kunnen onze kop wel in het zand steken en doorgaan op de manier dat we aan het gaan zijn met z’n allen maar het is op dit moment echt goed fout aan het gaan. We merken het nog niet helemaal maar dat gaat sowieso nog gebeuren in mijn en jouw levensloop.

De komende 30 jaar gaan we echt een hoop shit zien als we nu niet maatregelen nemen om ons planeet te redden. Als je het niet van ons wilt aannemen, misschien dan wel van Jason Momoa.

Zijn speech heeft niks met bijen te maken maar aan de andere kant ook weer wel…LMFAO: Transgender krijgt dickpick, stuurt er eentje terug en i just can’t mate

Het handgebaar voor ‘OK’ is nu officieel een haatsymbool