in

Bij deze tent moet je een corona checklist invullen voordat je een biertje kan bestellen

Het nieuwe normaal, we moeten er allemaal maar aan gaan geloven. Er zijn mensen die weigeren maar wat moet je dan? De hele zomer thuisblijven?

We hebben weer zo een extreme voorbeeld van het nieuwe normaal waarbij ze vragen om een checklist in te vullen en officieel te ondertekenen. Daar gaat je privacy….

We kwamen de bovenstaande afbeelding tegen op Facebook en mensen reageren er geschokt en zelfs woedend op.

Hieronder een aantal reacties:

-Dit is toch niet verplicht, dat gaat mij ook te ver. Dat ze vragen MOETEN stellen, prima. Maar papieren gaan ondertekenen Nope, die gaat mij echt te ver

-Nee, bedankt..ben gek op bier maar zo …nee, nogmaals, bedankt ?

-OMG ? dan heb ik al gegeten en gedronken. Persoonlijk weiger ik zo een formulier in te vullen. Ik ga op een terras zitten of in een restaurant. Ze hoeven niet mijn medische gegevens hiervoor te hebben en/of mijn handtekening.

Wat vinden jullie van deze nieuwe normaal in combinatie met dit soort checklists? Zou jij deze invullen? Laat weten via social media.

FYI: wij geven de aankomende tijd gratis Retro handheld Gameboys consoles met 400 spelletjes weg aan mensen die: commentaar plaatsten bij onze artikelen op social media, de posts liken, delen of mensen taggen onder onze berichten op Facebook en Instagram. Volg ons op Instagram voor meer info.Walgelijk: er bestaat zoiets als de “George Floyd Challenge”

Geert Wilders opent de aanval op Akwasi om uitspraken tijdens speech op de Dam