in

Bij deze mensen regende het gewoon in huis vannacht (beelden)

We hebben gisteren een zware onweersbui overleefd met z’n allen maar niet iedereen is er zonder schade van afgekomen.

Marissa van der Loon uit Amsterdam plaatste een noodoproep op Facebook om haar ongenoegen te uiten tegenover woningbouwvereniging de Alliantie. De video die ze daarbij plaatste is echt ongelooflijk om aan te zien. DIT IS IN AMSTERDAM GEWOON! Haar bericht is ook bijna 300 keer gedeeld.

De manier waarop ze worden behandeld door de Alliantie is ook echt niet netjes te noemen! Leest u maar eventjes mee…

Voor al de 2de keer in 3jaar tijd heeft de Alliantie zijn diensten weer eens bewezen. Word ik om 1uur wakker geregend in mijn eigen bed! WEER!! Dus in paniek bellen we de alliantie, die hebben het drukker met hun eigen gevoelens, dan zich te bekommeren over hun werk. Eerst krijg ik een nummer van de loodgieter die alleen overdag bereikbaar is. Vervolgens bel je weer zegt de zelfde gozer, kan je even rustig praten anders verbreek ik de lijn, hij kon ons verder niet helpen want hij had het druk ,ook kunnen ze niemand sturen, oftewel succes er mee! Bel je nog een keer, kan meneer niet je eens fatsoenlijk te woord staan en hangen vervolgens gewoon op.

En voor de alliantie, mag hopen dat jullie een andere woning voor mij hebben want ik wil niet in elk klein stormpje met een paraplu naar bed. Jullie krijgen sowieso nog van de zelfde advocaat te horen.
Er zijn nu condooms voor je schone nieuwe sneakers

LOL: KLM nam Ali B van de week eventjes te pakken op Instagram